Utbildning och seminarium i Ungdomsdans (snart)

Datum:20241102 (snart)
Tid:900-1700
Typ:Föreningsevent
Tillfälle:1
Första tillfället:20241102
iCalendar: Ladda hem

Utbildning och seminarium i barn- och ungdomsdans för Ingemar Önnerås. 

Helgen den 2–3 november kommer Ingemar Önnerås till Linköpings Sportdansklubb för att hålla i en introduktionsutbildning för deltagare som är intresserade av att starta upp och bedriva barn- och ungdomsverksamhet inom dans. Ingemar Önnerås har erfarenheter som dansare, tränare, domare och utbildare av dans. Han har i synnerhet stor kunskap och erfarenhet när det kommer till barn- och ungdomsverksamhet inom dans. Han driver större projekt där han själv, med framgång, tränar barn och unga i flera olika dansstilar. 

Ingemar kommer under helgen att gå igenom grunderna för att lyckas med barn-och ungdomsverksamhet samt pedagogik och hur upplägg för hur verksamheten skulle kunna se ut. Du får genom utbildningen en introduktion till hur du som ledare kan skapa glädje, gemenskap och ge ungdomar möjlighet att utvecklas både fysiskt och mentalt. Utbildningen ger dig även verktyg för att skapa trygga, inspirerande och motiverande danslektioner samt kunskap om idrottens styrdokument och ansvar. 

Utbildningen är riktad till dig/er som önskar starta upp en verksamhet eller bara vill veta mer om vad vi alla kan göra för att föra dansen vidare till kommande generationer. 

Vi ser gärna att ni är med oss denna helg, eller delar av den, om ni har möjlighet! 

Utbildningen är kostnadsfri men deltagare står för eget boende och eventuell övernattning. 

Datum och tid 
Lördag 2/11.  
09:00-17:00, deltagare bjuds på för- och eftermiddagsfika samt lunch. 

Söndag 3/11.  
09:00-12:00, deltagare bjuds på förmiddagsfika. 

Plats  
Folkungahallen.  
Folkungagatan 15, 582 35, Linköping 

 

I sammarbete med:

 

 


Tillbaka