Bugg Medel (förflutet)

Datum:20230919 (förflutet)
Tid:1830-2000
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:4
Första tillfället:20230829

Välkommen till vår medelkurs i bugg!

 

På "Bugg Medel" finslipas tekniken och figurernas svårighetsgrad ökas, tempot blir allt snabbare samt enklare stegkombinationer och grunderna i musikanpassning lärs ut. Musikanpassning är när parets dans återspeglar variationerna i musiken. Kursen bygger vidare på fortsättningskursen, så den kursen bör du som deltagare ha gått innan.

Kursen är på 12 tillfällen där varje tillfälle är 90 minuter, och vi brukar ha några minuters paus för vila och vatten ungefär mitt i kursen.

För att gå en kurs hos oss (förutom grundkurs) måste du klara våra förkunskapskrav. Detta för att få jämnare kurser och säkerställa bättre och jämnare kvalitet. När du går kurs hos oss registrerar vi närvaro och om du deltar på kursmomenten. För att gå vidare till nästa nivå krävs att man deltar på minst 2/3 av kursen och klarar momenten som ingår i kursen. På vår hemsida ser du vilken nivå du är godkänd för. Har du tidigare gått kurser hos en annan förening eller gått våra digitala kurser hänvisas du att ta kontakt med oss via hemsidan för att komma i kontakt med en ledare som kan hjälpa dig.

 

Ni får gärna anmäla er som par men det går även bra att anmäla sig ensam. Oavsett om ni anmäler er som par eller inte kommer vi att byta danspartner med korta mellanrum, så att ni får erfarenhet av att dansa med flera olika människor. Man lär sig mycket mer om man dansar med olika personer och det är dessutom mycket roligare!

Självfallet är du som besöker våra danser helt frisk och är fri från förkylningssymptom.

 

Förkunskapskrav:
Bugg Fortsättning

Anmälan är bindande och medlemskap är obligatoriskt.

 

Varmt välkomna!


Tillbaka