Intensivdag "Musikanpassning med Janet & Martin, del 1" (förflutet)

Datum:20230319 (förflutet)
Tid:1300-1700
Typ:Intensivdag
Tillfälle:1
Första tillfället:20230319

Välkomna till intensivdagen "Musikanpassning med Janet & Martin, del 1"

Efter höstterminens uppskattade intensivdagar är Janet och Martin tillbaka hos Linköpings Sportdansklubb!

Under mars kommer de och kör två intensivdagar där fokuset återigen ligger på musikanpassning i bugg. Musikanpassning är ett stort område inom buggen och handlar i stora drag om hur paret, och den individuella dansaren, anpassar sin dans till den musik som spelas. Janet och Martin kommer under dessa intensivdagar blanda teori med mycket av praktisk träning för att ge er vertyg för att förbättra just er musikanpassningsförmåga! Vårens intensivdagar har samma fokus och är därför benämnda "del 1" och "de 2" men innehållet är så pass fristående att man kan välja att endast delta på den ena om man bara kan det!

Janet och Martin är ett sprudlande, härligt ledarpar som tillsammans har flera års erfarenhet och kunskap av både tävlingsdans och kursledarskap i ryggen.

Ni får gärna anmäla er som par men det går även bra att anmäla sig ensam. Oavsett om ni anmäler er som par eller inte kommer vi att byta danspartner med korta mellanrum, så att ni får erfarenhet av att dansa med flera olika människor. Man lär sig mycket mer om man dansar med olika personer och det är dessutom mycket roligare!
Vi tar flera vattenpauser under kursens gång och ta gärna med ett lättare fika/frukt för lite extra energi.

Självfallet är du som besöker våra danser helt frisk och fri från förkylningssymptom.

 

Förkunskapskrav:
Bugg Medel (eller liknande)

Anmälan är bindande och medlemskap är obligatoriskt.Varmt välkomna till denna roliga och svettiga intensivdag!


Tillbaka