Tävlingsträning ledd av Ingemar Önnerås (snart)

Datum:20241002 (snart)
Tid:1830-2030
Typ:Tävlingsträning
Tillfälle:3
Första tillfället:20240904
iCalendar: Ladda hem

Välkommen att delta i höstens tävlingsträning för Ingemar Önnerås!

Ingemar Önnerås är en Sveriges främsta danslärare som för närvarande är aktiv inom BRR. Han är utbildad och certifierad inom DSF och SDO och har undervisat i Sverige, Norge, England och USA. Hans undervisning präglas av en träningsfilosofi som är helt oberoende av förningstekniker och tränarstall. Detta har hittills resulterat i att hans danspar deltagit i minst en SM-final varje år sedan år 2000. Totalt har Ingemar varit delaktig i 30 SM-guld vunna av 27 olika dansare. Ingemar har också varit aktiv domare sedan år 1999 och är för närvarande Steg 2 domare i både BRR- och Hip hop-grenarna.

I höst kommer Ingemar till Linköpings Sportdansklubb för att erbjuda tävlingsträning i bugg åt tävlingsintresserade par runt om i Östergötland - dessutom till ett mycket förmånligt pris! Passa på att ta del av hans stora kunskaper för att utveckla er egen bugg.
Tävlingsträningen startar onsdag vecka 36 och sträcker sig sedan över 13 veckor. Jämna veckor är ledarledda med Ingemar på plats och under udda veckor får deltagande par nyttja lokalen till egen träning. Under höstlovet, vecka 44, ersätts den ledarledda träningen med ett eget träningstillfälle och träningen avslutas ledarlett med Ingemar på plats vecka 48.

 

Datum: Onsdag 4/9 (ledarlett)
Tid: 18:30-20:30
Plats: Folkungahallens danssal
Kostnad: 800 kr per person

 

Anmälan är bindande och paranmälan är obligatorisk.

Ni behöver inte vara medlemmar i Linköpings Sportdansklubb för att delta på tävlingsträningen, dock krävs ett medlemskap i en dansförening tillhörande Östra Danssportförbundet.

 

Varmt välkomna!


Tillbaka