Hjälpdansarutbildning (förflutet)

Datum:20240120 (förflutet)
Tid:900-1700
Typ:Föreningsevent
Tillfälle:1
Första tillfället:20240120

Hjälpdansarutbildning hos Linköpings Sportdansklubb

Med anledning av Sportdansklubbens kvalitetsinriktning krävs att alla föreningens hjälpdansare ska ha gått en utbildning på 2 dagar. Vi erbjuder nu ett sådant kurstillfälle till dig som vill ta steget. Utbildningen innehåller både teori och praktiska övningar. Som hjälpdansare i Linköpings Sportdansklubb är du en förlängning av föreningens kursledare. Du blir ofta en viktig länk mellan deltagare och kursledare och hjälper på så sätt alla på kursen att få ut det mesta av varje tillfälle. Uppdraget kan bland annat innebära att svara på frågor om det som lärs ut se om någon kursdeltagare behöver extra hjälp. Att vara hjälpdansare är ofta ett steg mot att bli kursledare på sikt.

Hjälpdansarutbildningen sträcker sig över två heldagar där förmiddagsfika och lunch ingår båda dagarna. Utbildningen har en teoretisk och en praktisk del. Ta därför gärna med bekväma kläder och dansskor. Anteckningsmaterial tillhandahålls av föreningen.

Sportdansklubbens medlemmar går denna utbildning utan kostnad. Utbildningens kostnad för medlemmar i andra föreningar är 2 000 kr/person.

För att kunna gå utbildningen bör du ha goda danskunskaper. Du bör ha gått Bugg Medel eller liknande.

Utbildare är Carl Sääv.

 

Plats: Linköpings Sportdansklubbs klubblokal: Ulvåsavägen 6, 582 47 Linköping.
Datum: lördag 20/1 och söndag 21/1
Tid: 09:00-17:00 båda dagarna

 

Varmt välkommen till en rolig och lärorik helg


Tillbaka