Bugg Club (förflutet)

Datum:20190118 (förflutet)
Tid:2000-2359
Typ:Fest
Tillfälle:1
Första tillfället:20190118

Välkomna till årets första dansfest med Sportdansklubben!

Den 18 januari går årets första fest, Bugg Club, av stapeln. Festen kommer att hållas på Kårhuset Kollektivet och bestå av dans till inspelad musik. 

Kvällen passar lika bra för dig som just börjat dansa och aldrig dansat ute förr, som för dig som är en rutinerad socialdansare. 

Det kommer finnas möjlighet att köpa kaffe och fikabröd för den fikasugne, samt möjlighet att köpa alkoholhaltiga förfriskningar i kårhusets bar för den som så önskar. Baren kommer dock redan att stänga runt 23:30 och därmed inte vara öppen under hela vårat event. 

Priset för att delta i Bugg Club är 80 kr och betalas som vanligt enligt uppgifterna i bekräftelsemejlet som fås efter genomförd anmälan. Alla medlemmar i klubben får dessutom bjuda in en person (+1) utanför föreningen som får delta för samma pris. Alla medbjudna gäster betalar dock i entrén, notera att vi endast har kortbetalning på plats! De som deltar på prova-på-tillfället som vi håller tidigare under kvällen får även dessa delta under festen, till samma pris som övriga personer. 

Studenter med giltigt LiU-leg. kommer in gratis! Är du student och anmäler dig via hemsidan så skriv då detta i din anmälan och ta med ditt Liu-leg. att visa upp vid entrén. 

För att underlätta för Kårhuset Kollektivets personal i baren kommer alla minderåriga få bära ett band under kvällen. Vi uppmanar därför alla deltagare att ha en giltig legitimation till hands vid våran entré. 

Plats: Kårhuset Kollektivet, Ågatan 55
Datum: 18 januari 2019
Tid: 20:00-01:00
Pris: 80 kr (gratis för studenter vid uppvisande av LiU-leg.)

Välkomna!


Tillbaka