Hjälpdansarutbildning (förflutet)

Datum:20230128 (förflutet)
Tid:900-1700
Typ:Föreningsevent
Tillfälle:1
Första tillfället:20230128

Hjälpdansarutbildning hos Linköpings Sportdansklubb

Med anledning av Sportdansklubbens kvalitetsinriktning krävs att alla föreningens hjälpdansare ska ha gått en utbildning på 2 dagar. Vi erbjuder nu ett sådant kurstillfälle till dig som vill ta steget. Utbildningen innehåller både teori och praktiska övningar. Som hjälpdansare i Linköpings Sportdansklubb är du en förlängning av föreningens kursledare. Du blir ofta en viktig länk mellan deltagare och kursledare och hjälper på så sätt alla på kursen att få ut det mesta av varje tillfälle. Uppdraget kan bland annat innebära att svara på frågor om det som lärs ut se om någon kursdeltagare behöver extra hjälp. Att vara hjälpdansare är ofta ett steg mot att bli kursledare.

Klubbens medlemmar går denna utbildning utan kostnad. Kostnaden för utbildningen för medlemmar i andra klubbar är 2000 kr/person.

Hjälpdansarutbildningen sträcker sig över två heldagar där förmiddagsfika och lunch ingår. Utbildningen har en teoretisk och en praktisk del. Ta därför gärna med bekväma kläder och dansskor. Anteckningsmaterial tillhandahålls av föreningen.

Utbildare är Carl Sääv.

 

Plats: Linköpings Sportdansklubbs klubblokal: Ulvåsavägen 6, 582 47 Linköping.
Datum: lördag 28/1 och söndag 29/1
Tid: 09:00-17:00 båda dagarna

 

Förkunskapskrav:
Bugg Medel eller liknande

 

Varmt välkommen till en rolig och lärorik helg!


Tillbaka