Bugg Grundkurs (fullbokad) (förflutet)

Datum:20220905 (förflutet)
Tid:1830-2000
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:1
Första tillfället:20220905

På "Bugg Grundkurs" börjar vi med grunderna i buggen.

Här lär du dig grundstegen och att föra och följa. Vidare bygger vi på med ett antal enklare figurer, där snurrar och förflyttningar ger variation i dansen. Dessutom går vi kort igenom vad musik och takt egentligen är, så att du lättare kan förstå hur dansen är uppbyggd. 

Kursen är på 12 tillfällen där varje tillfälle är 90 minuter, och vi brukar ha några minuters paus för vila och vatten ungefär mitt i kursen.

Instruktörerna kommer att lämna utlåtande om kursdeltagarna och beskriva om eleven har klarat kursmålen och kan gå vidare till nästa steg.

 

Ni får gärna anmäla er som par men det går även bra att anmäla sig ensam.
Oavsett om ni anmäler er som par eller inte kommer vi att byta danspartner med korta mellanrum, så att ni får erfarenhet av att dansa med flera olika människor. Man lär sig mycket mer om man dansar med olika personer och det är dessutom mycket roligare!

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser på våra kurser. Skulle rekommendationerna ändras under terminens gång kommer vi anpassa kurserna efter dessa för att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla. Det innebär att om vi ser ett behov att tillämpa statiska parkonstellationer kommer dessa skapas inom respektive kurs. I det fall att restriktioner inte låter oss träffas fysiskt övergår kurserna till digitalt format.

Självfallet är du som besöker våra danser helt frisk och är fri från förkylningssymptom.

 

Förkunskapskrav:
Inga

Anmälan är bindande och medlemskap är obligatoriskt.
 

Varmt välkomna!


Tillbaka