Sommarfokus "Bugg Musikanpassning" (förflutet)

Datum:20210708 (förflutet)
Tid:1900-2100
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:1
Första tillfället:20210708

Välkommen till Sommarfokus "Bugg Musikanpassning"!

Sommarfokus är kortkurser med ett särskilt fokus som hålls alla onsdagar och torsdagar under juli månad på dansbanan i Gamla Linköping. Med hjälp av våra duktiga kursledare har ni mängder av danser att prova-på eller djupdyka lite extra inom någon dans ni redan kan! Passa på att boka er plats redan nu!

"Bugg Musikanpassning" är kortkursen som passar dig som behärskar grunderna i bugg väl och vill ta din dans till nästa nivå! Här får dy tips och tricks på hur du kan anpassa din dans till musiken.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser till våra danser. För att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla måste vi förhålla oss till vissa anpassningar. För alla tillfällen i Gamla Linköping gäller exempelvis endast paranmälan. Ni anmäler er i förväg via vår hemsida, ingen drop-in tillämpas. Du och din anmälda danspartner dansar tillsammans och inga byten sker under kvällen, utan undantag. Vi förutsätter att du som besöker våra danser känner dig helt frisk och är fri från eventuella förkylningssymptom.

Plats: Dansbanan i Gamla Linköping
Dag: Torsdag 8 juli
Tid: 19:15-21:00
Pris: 100 kr/person

Missa heller inte! Varje fredag under hela juli och augusti erbjuder Sportdansklubben Sommardans till blandad, inspelad musik i Gamla Linköping! Anmälan till och mer information om sommardanserna hittar du på hemsidan!

Hoppas vi ses i sommar!


Tillbaka