Foxtrot Grundkurs (förflutet)

Datum:20201112 (förflutet)
Tid:1900-2030
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:5
Första tillfället:20201015

Foxtrot Grundkurs

Foxtrot är tillsammans med bugg den vanligaste socialdansen ute på landets dansbanor.
Dansbanden spelar oftast omväxlande två bugg, två foxtrot även om det så klart även går att dansa foxtrot till en snabb bugglåt, eller bugg till en långsam foxtrotlåt!
Den foxtrot som Linköpings Sportdansklubb har kurser i är inte "Tio-dans"-foxtrot, dvs den foxtrot ni exempelvis ser på olika dansprogram på TV.
Vi lär ut "socialdans"-foxtrot såsom den dansas ute på våra dansbanor, även om grundstegen är till viss del gemensamma.

Foxtrot Grundkurs : Här får du lära dig grunderna i socialdansfoxtrot.
Du lär dig de vanligaste grundstegen i foxtrot, hur du för och följer, hur man håller i varandra på olika sätt samt förflyttning och vändningar.

I enligthet med DSF:s riktlinjer för kursverksamhet tillämpar vi endast paranmälan under höstens termin. Du anmäler dig tillsammans med din danspartner och dansar enbart med denna under hela kursens gång. Saknar du danspartner till kursen du vill gå? I vår Facebook-grupp "Finn en danspartner - Sportdansklubben" kan du hitta just detta!

Endast föranmälan gäller, ingen drop in eller publik. Begränsat antal platser till 24 par, i enlighet med gällande rekommendationer. Vi förutsätter en god handhygien och ett helt friskt hälsotillstånd hos samtliga deltagare, detta för allas trevnad och säkerhet.
 

Förkunskapskrav:
Inga

Anmälan är bindande


Tillbaka