Bugg Medel (förflutet)

Datum:20200326 (förflutet)
Tid:1830-2000
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:8
Första tillfället:20200206

På "Bugg Medel" finslipas tekniken och figurernas svårighetsgrad ökas, tempot blir allt snabbare samt enklare stegkombinationer och grunderna i musikanpassning lärs ut.

Musikanpassning är när parets dans återspeglar variationerna i musiken. Kursen bygger vidare på fortsättningskursen, så den kursen bör du som deltagare ha gått innan.

Ni får gärna anmäla er som par , men det går även bra att anmäla sig ensam. Oavsett om ni anmäler er som ett par kommer ni att få byta danspartner med korta mellanrum, så att ni erfarenhet av att dansa med många olika människor.
Man lär sig nämligen mycket mer om man dansar med olika personer och det är dessutom mycket roligare. Ett perfekt tillfälle att lära känna nya vänner!

Kursen är på 90 minuter, och vi brukar ha några minuters paus för vila, vatten och eventuellt fika ungefär mitt i kursen.

För att gå en kurs hos oss (förutom grundkurs) måste du klara våra förkunskapskrav.
Detta för att få jämnare kurser och säkerställa bättre kvalitet.
När du går kurs hos oss registrerar vi närvaro och om du deltar på kursmomenten.
För att gå vidare till nästa nivå krävs att man deltar på minst 2/3 av kursen och klarar momenten på enklaste sätt.
Se hemsidan för att få reda på vilken nivå du är godkänd för.
Om eleven missar för mycket rekommenderar vi att eleven går om kursen.

Om du har gått kurser hos andra föreningar eller har andra kunskaper kan du kontakta en ledare och be att vi skriver upp din nivå så att du kan anmäla dig till högre kurser.
Instruktören/instruktörerna kommer att lämna utlåtande om kursdeltagarna och beskriva om eleven har klarat kursmålen och kan gå vidare till nästa steg.

Förkunskapskrav:
Bugg Fortsättning

Anmälan är bindande


Tillbaka