Välkommen till Linköpings Sportdansklubb!
Om det här är ditt första besök kanske du först vill läsa mer om klubben.
Information om våra danskurser finns i menyn "Kurser/aktiviteter" högre upp på sidan.

Anmälningar:

Nyheter:

Kursanmälan inför hösten är nu Öppen!

Hej kära medlemmar!

Trots att vi befinner oss mitt i sommaren, fylld med sol, bad och semester, så längtar vi väl ändå till terminsstart, eller hur?

Nu är kursanmälan öppen, det har redan ramlat in en del anmälningar så kika under "Anmälningar" och kolla in vad vi har att bjuda på i höst.Undrar du vilken nivå av kurs du ska gå? Passa då på att komma på Uppdans i vår klubblokal där du får träffar kursledare som tillsammans med dig dansar och diskuterar fram vilken nivå som känns bäst för just dig! 

Tider och anmälan finns under "Anmälningar". 

Är du intresserad av bli hjälpdansare, eller kanske dessutom kursledare i framtiden? Så håll utkik här på hemsidan, mer information kommer inom kort. Båda utbildningarna hålls i vår egen klubblokal och är kostnadsfria för alla våra medlemmar!

Har ni frågor eller idéer rörande kursverksamhet eller utbildningar hör gärna av er till kurser@sportdansklubben.com för att kontakta kursansvarig! 

LSDK:s styrelse önskar er alla en fortsatt härlig sommar så ses vi till hösten!

Sommaruppehåll

Vårterminen hos Sportdansklubben är till ända och vi för blickarna framåt mot hösten med spänning! 

Hösten tillsammans med oss blir fylld av dans, precis som det ska vara! Massor med kurser att välja mellan, roliga dansfester och tävlingar.

Tills dess önskar Sportdansklubbens styrelse alla medlemmar, tidigare som blivande, en riktigt härlig och glad sommar!